×

11.06.2023р ВЕЛОДЕНЬ

Це день, який з нетерпінням чекають всі, без виключення, велолюбителі, велоспортсмени, велотуристи, та і прості прихильники активного способу життя!
Це вже 14-ий за рахунком парад для велосипедистів, який об’єднає всіх бажаючих показати свою любов до двоколісного транспорту та активного способу життя. Приєднуйтесь до нас, і ми разом проїдемо вулицями нашого міста, та підтримаємо ідею здорового способу життя та екологічної мобільності. Не пропустіть цю можливість відчути себе частиною велосипедної спільноти та провести активно та весело час разом з друзями та рідними!
Нагадуємо, що під час велопараду ми також проводимо благодійну акцію збір коштів на потреби ЗСУ. Якщо ви бажаєте долучитись до благодійної справи, ви можете здійснити донат на спеціальний рахунок, який розміщений сайті або у скриньку на старті велопараду. Крім того, серед тих, хто зробить пожертвування, ми проведемо розіграш призів від наших спонсорів. Чим більший донат, тим більше шансів виграти цінний приз та головний приз – ВЕЛОСИПЕД!
Не пропустіть шанс зробити добру справу та виграти чудовий приз – долучайтесь до нашого велопараду та благодійної акції вже зараз!
Запрошуйте друзів та рідних, тому що разом завжди веселіше! До зустрічі на велопараді!
Цього року ми хочемо, щоб про наше ВЕЛОСВЯТО, дізналося і побачило ще більше полтавчан та гостей нашого міста!

Велопробіг дозволить велоспільноті привернути увагу до наших проблем:

✔ Покажемо як нас багато в Полтаві, що дозволить нам достукатися до суспільства і влади та заявити що безпечна велоінфраструктура це нагальне питання, яке треба вирішувати терміново, задля збереження життя і здоров’я містян!

✔ Проїжджаючи по вулицях міста нагадуємо про безпечну відстань до велосипедиста. Для нас важливо донести до влади і суспільства, що найбезпечніший вид транспорту в умовах пандемії в місті немає безпечних умов для їзди вулицями міста.

Наш ВЕЛОДЕНЬ благодійний, збираємо на 2 прилади нічного бачення для 116-тої бригади територіальної оборони на східному напрямку.Донат від 150 грн на банку заздалегідь або в скриню в день заходу. А донати від 200 грн беруть участь в розіграші цінних вело-товарів 😉. Якщо донат від 500 грн. то буде розіграний головний приз ВЕЛОСИПЕД!Скористайтесь цим посиланням на банкуОтримати свій стартовий пакет для велопробігу можна в день заходу з 10:00 на стартовій локації🙌
Реєтрація для участі https://forms.gle/R6YzSzgNi6v2nCm36, для тих у кого немає google акаунту https://forms.gle/WjiEnKsQ4BQKNPbD9.
Подія у фейсбуці  https://www.facebook.com/events/918876766004292/.

ПРОГРАМА ВЕЛОДНЯ

 10:00 – 10:50 збір, реєстрація учасників та збір донатів в Корпусному саду*;

 11:00 – СТАРТ колони з Корпусного саду;

 11:00 – 12:30 велопробіг по «кільцевому маршруту»;

 12:30 – ФІНІШ на вул. Спаській 10, Спаський Фест, МІСТОХАБ;

 з 12:30 – відпочинок та розваги на фестивалі «Спаський Фест», участь у розіграші призів**, тощо …;

 з 12:30 – прожовження акції «В музей на велосипеді»***.Примітки:* При реєстрації і донату видається номер учасника велопробігу, за яким буде безкоштовний вхід на території фестивалю «Спаський Фест»;** Розіграш призів буде відбуватися по номеру учасника, який необхідно отримати при реєстрації. Реєстрація і донат від 150 грн. починається з 10:00. Спочатку відбудеться  розіграш головних призів призів серед учасників, які задонатили більше мінімального донату.*** Цього дня для відвідувачів на велосипедах буде безкоштовний вхід в комунальні музеї міста.