×

4 липня – День Національної поліції України

З п’ятою річницею Національної поліції України вітає начальник ГУНП України у Полтавській області Іван Вигівський 

Урочистості, приурочені 5-й річниці Національної поліції України відбулися біля меморіалу «Полеглим захисникам правопорядку Полтавщини».

З першим ювілеєм «іменинників» привітали Олег Синєгубов, голова Полтавської обласної державної адміністрації, Олександр Біленький, голова Обласної ради, Ярослав Голинський, прокурор Полтавської області, Євген Борзілов, начальник Управління служби безпеки області, та Сергій Рекотов, заступник міського голови. 

Іван Вигівський, очільник поліції Полтавщини, подякував кожному поліцейському за службу:
«Вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням. Упевнений у вашій ефективності та прагненні допомагати людям. Шана нашим ветеранам і пенсіонерам за досвід і завзяту працю. Вічна слава нашим полеглим колегам».

За фахову компетенцію, ініціативність та ефективну діяльність заохотили 21 працівника поліції. Серед нагород: чергове спеціальне звання, Подяки Голови Національної поліції України, Почесні грамоти Облдержадміністрації та Подяки міськвиконкому.

Представники влади й правоохоронних органів побажали ювілярам плідної співпраці та активного розвитку у професійній галузі.