×

«Батьківщина» висунула Андрія Матковського кандидатом на посаду міського голови Полтави

Відбулася обласна партійна конференція Всеукраїнського об’єднання  «Батьківщина». На ній кандидатом на посаду міського голови Полтави висунули Андрія Матковського. 

—Я вдячний за довіру колегам та особисто Юлії Тимошенко, –прокоментував цю подію сам Андрій Матковський,—ВО «Батьківщина» — партія зі значним політичним досвідом і великою підтримкою людей. Починаючи з 2014 року, на виборах в об’єднаних територіальних громадах «Батьківщина» незмінно посідала перше місце за кількістю депутатів, обраних від партій. Наша програма спрямована на соціальну підтримку населення: підвищення зарплат і пенсій, надання якісних медичних послуг, створення робочих місць, розвиток підприємництва. Попереду багато складної, важливої та цікавої роботи! Разом зі мною йде перевірена, потужна команда професіоналів. Впевнений, що з підтримкою полтавців, ми зможемо все!

А напередодні відбулася зустріч партійного активу ВО «Батьківщина» з полтавськими однопартійцями, на якій обговорили стратегію роботи визначили пріоритети і проблеми. Телефоном своїх товаришів по партії привітала і Юлія Тимошенко:

—Наша полтавська команда наша завжди перемагала, завжди показувала чудові результати. Зараз ми стоїмо ще перед однією великою історією. Оскільки новий виборчий закон – це нові підходи, нові вимоги до команд, які  беруть участь у виборах. У полтавської команди є всі шанси і цього разу показати хороші результати, тож бажаю вам успіху!

Загалом ВО «Батьківщина» висунула 45 000 кандидатів у депутати місцевих рад і півтори тисячі кандидатів на посади голів ОТГ.