×

День Святого Миколая поліцейські Полтавщини зустріли конкурсом «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Конкурс відбувся напередодні Дня Святого Миколая 18 грудня, у спортивному залі Головного управління поліції Полтавщини. У швидкості і вправності змагалися 11 команд, які представляли районні підрозділи поліції і галузеві служби Главку.

Ініціатива проведення спортивних випробувань на передодні найулюбленішого зимового свята дітлахів належить відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення і ювенальної превенції поліції області. Гарну ідею радо підтримали і допомогли в реалізації керівництво Полтавської обласної організації ФСТ «Динамо» і Полтавського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Олексій Більчич, заступник голови «Динамо», зауважив, що для дотримання об’єктивності конкурс допомагали оцінювали фахівці спортивної організації. Учасники подолали чотири спортивних етапи та один – прикладний. Зокрема, в останньому змаганні спортсмени виконали дві поліцейських вправи зі зброєю і бронежилетом. 

За підсумками запеклої і водночас веселої боротьби перемогу здобула родина Грішиних (капітан команди – заступник начальника відділу комунікації)!

Срібло отримала команда Ясько (батько – старший слідчий слідчого управління).

Бронза – у родини Світличних (працівники Карлівського відділу поліції).

Учасників змагань вітали і нагороджували Олександр Єфімов, очільник управління кадрового забезпечення, Ігор Кучеров, очільник професійної підготовки, Ірина Карюк, керівниця ювенальної превенції, Людмила Калаптуровська, директорка Обласного центру, та Олексій Більчич. 

Усі команди отримали від організаторів змагань не тільки спортивні трофеї, але й гарні святкові подарунки, повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини