×

Дві пожежі – двоє загиблих

Фото: pl.dsns.gov.ua

17 листопада у двох районах Полтавщини рятувальнкам довелося гасити пожежі у приватних будинках. На жаль, в обох випадках господарі загинули, повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Перше займання виникло близько 8-ї ранку в приватному будинку на вул. Польовій у селі Новоселівці Зіньківського району. Попри зусилля рятувальників, які три години боролися з вогнем, пожежа встигла знищити будинок та майно в ньому.

На місці знайшли загиблого 73-річного господаря, тіло якого направили у Зіньківське відділення бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини загибелі.

Друга пожежа сталася близько 15-ї години у провулку Глиняному в селі Лютеньці Гадяцького району. І тут рятувальникам довелося немало попрацювати, загасили пожежу майже за чотири години. Вогонь знищив вікна, двері, частину підлогу та домашнє майно.

На місці пожежі знайшли тіло 65-річного господаря, яке направили у Гадяцьке відділення бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Причини обох пожеж та розмір завданих збитків встановлюють фахівці.