×

Юрій Сулаєв: “У голові не вкладається, як таке могло статися! Це жах!”

Поліція Полтавщини розслідує смерть 6-місячного хлопчика на Лубенщині. Про жахливу трагедію, що сталася в одному із сіл району, повідомив місцевий лікар. За попередньою інформацією, хлопчику наніс тілесні ушкодження його батько, який перебував у нетверезому стані. Наразі тіло дитини направлено на експертизу для встановлення причини смерті. Поліція відкрила кримінальне провадження. Фігурант затриманий. Триває слідство“, — так прокоментував цей жахливий випадок на своїй сторінці у Фейсбук керівник відділу комунікації ГУНП України в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Близько 22-ї години до поліції Лубенського району надійшло повідомлення від місцевого лікаря, що в селі Вовчик, в одному із помешкань виявлено тіло 6-місячного хлопчика без ознак життя.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі дитини виявлені тілесні ушкодження, ймовірно спричинені його 21-річним батьком. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за п.2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.