Досі думаєш, що кавун обов’язково повинен бути солодким? А ось і ні! На грилі він не менш смачний. А так як сезон кавунів не за горами, пропонуємо зберегти рецепт оригінальної та простої літньої закуски від шеф-кухаря Антона Васильєва – учасника гастропроекта “Хлебное зрелище”.

Кавун на грилі: рецепт від шеф-кухаря Антона Васильєва
Складові:
- кавун – 1 шт.;
- морська сіль – за смаком;
- розмарин – за смаком;
- хороша оливкова олія.
Спосіб приготування:
- Наріж кавун великими часточками, очисти його від кісточок.
- Скропи оливковою олією з сіллю і рубаним розмарином.
- Залиш на 15-20 хвилин.
- Потім обсмаж при високій температурі – з обох сторін по 1 хвилині.
Кавун на грилі можна подавати з пікантними соусами та кінзою, сиром або бринзою, м’ятою і горіхами. Він послужить відмінним гарніром до реберець, курчати або креветок. Також кавун на грилі можна їсти на десерт, поклавши його в традиційний фруктовий салат і поливши солодким медово-лимонним соусом. Смачного!
