×

Команда «Слуги Народу» йде на вибори в Карлівській громаді

Полтавська обласна організація політичної партії «Слуга Народу» висунула 26 кандидатів до Карлівської міської ради, вибори до якої відбудуться 31 жовтня 2021 року.

Всі учасники зборів Полтавської обласної організації партії «Слуга Народу» одноголосно підтримали єдиний виборчий список, який очолив Олександр Тимоха, генеральний директор «Ланнівського цукрового заводу», а також списки кандидатів в територіальних виборчих округах та передвиборну програму.

«Необхідно припинити політичний саботаж і безлад у Карлівській громаді. Велика проблема, коли міськрада не збирається на сесії понад пів року. В результаті, життєдіяльність громади весь цей час паралізована, нічого не робиться, під загрозою – виплата заробітних плат працівникам бюджетної сфери. Після перезавантаження міськради будемо акцентувати увагу на розвитку медицини та ремонті доріг. Крім цього, необхідно надати стимул для розвитку в громаді нових виробництв та підприємницької діяльності, адже від цього безпосередньо залежить кількість робочих місць і доходи місцевого бюджету», – розповів Олександр Тимоха.

Голова Полтавської обласної організації політпартії «Слуга Народу», народний депутат Олександр Трухін зазначив, що новий склад Карлівської міськради буде працювати в одній команді з президентською вертикаллю та його політичною силою на всіх рівнях.

«Лише разом ми зможемо домогтися радикальних змін. Карлівська громада буде успішною, адже наша ціль – відродити населені пункти громади, ефективно використати потенціал, яким володіємо. Ми працюємо на результат і перемогу», – наголосив Олександр Трухін.