×

Конкурс найкращого благоустрою Миргородської міської територіальної громади

Виконавчий комітет міської ради запрошує жителів громади взяти учать у конкурсі найкращого благоустрою та позмагатися за почесне звання. Переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами та цінними подарунками під час урочистостей з нагоди Дня міста. Заяви на участь у конкурсі приймаються з 15 по 30 липня 2021 року.

Для активізації участі мешканців у благоустрої Миргородської міської територіальної громади та співпраці з органами місцевого самоврядування виконавчий комітет міської ради запроваджує щорічний конкурс найкращого благоустрою громади у номінаціях «Краща вулиця у приватному секторі», «Кращий багатоповерховий будинок», «Кращий благоустрій приватної садиби», «Кращий балкон»,  «Кращий під’їзд», «Кращий двір багатоповерхового будинку», «Краща клумба», присвячений Дню міста.

У конкурсі беруть участь мешканці вулиць, будинків, члени об’єднань співвласників багатоквартирного житла,  власники приватних садиб, розташованих на території громади. Заявка на участь в конкурсі подається інспекторами сектору по роботі з органами самоорганізації населення організаційного відділу Миргородської міської ради, ініціативними групами, громадянами, членами виконавчого комітету міської ради, депутатами міської ради до виконавчого комітету Миргородської міської ради у письмовій чи електронній формі довільного змісту із зазначенням юридичної адреси, прізвища, ім’я, по батькові заявника, адреси об’єкта благоустрою, назви номінації, контактних телефонів, при необхідності іншої інформації у термін до 30 липня. Кількість учасників конкурсу не обмежена.

До участі у конкурсі не допускаються переможці, які посіли 1-ше місце,  минулорічних номінацій.  Оцінювання конкурсантів здійснюється конкурсною комісією  у присутності голів вуличних, будинкових комітетів, власників садиб.

Положення про щорічний конкурс  найкращого благоустрою Миргородської міської територіальної громади

Склад конкурсної комісії щорічного конкурсу найкращого благоустрою Миргородської міської територіальної громади