×

Консервована кукурудза качанами: рецепт покроково

Консервована кукурудза в домашніх умовах готується доволі легко. Корисніше за все консервувати качани молодої кукурудзи цукрових сортів. Ми розповімо як це зробити правильно та швидко.

© shutterstock

Кукурудза консервована – інгредієнти:

  • Дрібні качани кукурудзи – 1 кг
  • Вода 1 л
  • Сіль 20 г

Кукурудза консервована – приготування:

  1. Качани кукурудзи очисти від листя і мітелок.
  2. Трохи провари, потім вийми з води, дай охолонути. Захололі качани уклади в банки.
  3. Воду з сіллю закип’яти, охолодженим розсолом залий кукурудзу.
  4. Банки щільно закрий, постав в каструлю з гратчастим вкладишем і з моменту закипання стерилізуй 1 годину.
  5. Потім банки вийми з каструлі, дай їм охолонути і постав на зберігання.