Консервована кукурудза в домашніх умовах готується доволі легко. Корисніше за все консервувати качани молодої кукурудзи цукрових сортів. Ми розповімо як це зробити правильно та швидко.

Кукурудза консервована – інгредієнти:
- Дрібні качани кукурудзи – 1 кг
- Вода 1 л
- Сіль 20 г
Кукурудза консервована – приготування:
- Качани кукурудзи очисти від листя і мітелок.
- Трохи провари, потім вийми з води, дай охолонути. Захололі качани уклади в банки.
- Воду з сіллю закип’яти, охолодженим розсолом залий кукурудзу.
- Банки щільно закрий, постав в каструлю з гратчастим вкладишем і з моменту закипання стерилізуй 1 годину.
- Потім банки вийми з каструлі, дай їм охолонути і постав на зберігання.