×

Мали перевагу, але награли на нічию

«Ворскла» – СК «Дніпро-1» – 1:1

Голи: Коломоєць, 54 – Чичиков, 50
«Ворскла»: Ткаченко, Пердута, Луїзао (Стрижак, 46), Габелок, Шехіч (Ребенок, 70), Чеснаков, Мартиненко, Коломоєць, Кане, Артур, Петровіч

Старт поєдинку краще вдався дніпрянам, які могли відкривати рахунок навіть у перші десять хвилин, але відмінно зіграли голкіпер Ткаченко і захисники «Ворскли». Дуже спірним виявився момент у протилежному штрафному майданчику, де Шехіч знайшов ногу Логінова і впав, проте рефері замість пенальті показав півзахиснику жовту за симуляцію.

Найкращий момент першого тайму був у господарів – Шехіч потужно пробивав під поперечину, Кліщук, здається, кінчиками пальців м’яч підправив, після чого він від поперечини вилетів у поле.
Другий тайм команди вирішили почати з обміну голами. Гостям забити допоміг Пердута, який не зміг вибити м’яч зі штрафної, чим скористався Шаповал, виконавши подачу, а замкнув її головою екс-гравець «Ворскли» Чичиков – 0:1. Але чи не в наступній атаці господарі відновили паритет. Усе завдяки тому ж Пердуті, якому вдалася ідеальна передача з правого краю на Коломойця, який знаходився між двох центрбеків на лінії воротарського майданчика. Нападник «Ворскли» з льоту переправив м’яч у сітку – 1:1.
Кінцівка матчу однозначно була за полтавцями. Чого тільки варте ще одне влучання в каркас воріт після удару головою від Мартиненка. Уже в компенсований час була затяжна атака після кутового, коли з обох флангів подавали м’яч у дніпровську штрафну, але оборона суперника витримала.

Результати інших матчів 4-го туру Прем’єр-ліги України 2019/20: «Десна» – «Колос» – 0:0, «Олімпік» – «Карпати» – 1:3, «Зоря» – «Олександрія» – 1:2, «Львів» – «Шахтар» – 0:2.

Матч наступного туру «Ворскла» проведе 24 серпня проти «Колоса» з Ковалівки. Початок зустрічі о 14.00