×

«Мапа комерційного обліку» – електронна версія даних теплоспоживання

Уже третій опалювальний період поспіль, у першій половині місяця фахівці «Полтаватеплоенерго» розміщують у сервісі «Мапа комерційного обліку» (http://te.pl.ua/gmap.html) дані про теплоспоживання у житловому фонді Полтави, Карлівки, Решетилівки, Машівки і Котельви за попередній розрахунковий період. Нині ці відомості вже оновлені за підсумками листопада поточного року.

Якщо у вашому будинку встановлений комерційний (будинковий) вузол обліку теплової енергії, то в інформаційному блоці про нього будуть відображені такі дані: дати зняття попередніх та поточних показників приладу обліку, самі показники, загальну площу житлових приміщень у будинку, обсяг споживання теплової енергії і питоме теплоспоживання (кількість теплової енергії, що прийшлася на 1кв. м опалювальної площі).

Якщо ж у багатоповерхівці, де мешкає споживач, будинковий лічильник теплової енергії поки що не встановлений, нарахування за послуги підприємства як і раніше він може побачити в «Особистому кабінеті споживача» (https://bit.ly/38vXN7Q), який також функціонує цілодобово.

Більш детально про те, як користуватися сервісом «Мапа комерційного обліку», читайте тут: https://bit.ly/2E8bn3h