×

Між територіальними підрозділами Фонду держмайна та Асоціації платників податків підписано Меморандум про співпрацю

У межах співпраці з бізнес середовищем Полтавської області в.о. начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях Дмитро Михайленко та голова Ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Полтавській області  Галина Захарченко підписали Меморандум про співпрацю.

Метою Меморандуму є створення основи для співпраці, обміну інформацією та зміцнення зв’язків між сторонами у сфері сприяння підвищенню інвестиційної привабливості і конкурентоспроможності економіки України та Полтавської області зокрема.

Під час підписання меморандуму члени Ради Асоціації та представники Регіонального відділення обговорили основні напрями діяльності та намітили плани на майбутнє щодо процесів приватизації та передачі в оренду державного майна по Полтавській області.

Фінансовий директор Агропромислової Групи «АРНІКА» Сергій Голодняк наголосив на необхідності співпраці задля створення нових робочих місць та розвитку територіальних громад Полтавської області.

Регіональне відділення Фонду державного майна

України по Полтавській та Сумській областях