×

Минулої доби на Полтавщині правоохоронці перевірили понад 850 транспортних засобів та більше ніж 1750 підозрілих осіб

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, повідомив:
«Працівники районних органів поліції Полтавщини минулої доби перевірили 858 транспортних засобів й 1753 підозрілих особи, 12 з них доставили до підрозділів поліції для перевірки на причетність до співпраці з ворогом та участі в диверсійній діяльності».

Також вилучено 1 транспортний засіб за керування у стані сп’яніння. Відповідно до рішення Ради оборони області конфісковану автівку можуть передати для потреб Збройних Сил України, правоохоронних органів та підрозділів територіальної оборони для виконання завдань із захисту Батьківщини від ворога.

Окрім того, 2 громадян залучено до виконання громадських робіт за порушення обмежень комендантської години. Нагадаємо, на Полтавщині комендантська година триває з 20:00 до 6:00.

У визначений Радою оборони області комендантський час категорично заборонено перебувати на вулиці та в громадських місцях. Ці обмеження не діють під час тривоги, коли громадянам потрібно укритися в захисних спорудах!

Завжди обов’язково беріть із собою документи, що посвідчують особу, та будьте готові їх пред’явити для перевірки поліцейським.

Закликаємо громадян відповідально ставитися до вимушених обмежень воєнного часу й суворо дотримуватися встановлених правил. Зокрема, чітко виконувати вказівки військових та поліцейських на укріплених контрольно-пропускних пунктах.

Вдячні громадянам за розуміння та співпрацю! Слава Україні!

Відділ комунікації поліції Полтавщини