×

На Полтавщині поліція встановлює причини розриву балона на одному з приватних підприємств Кременчука

Подія сталася сьогодні на території приватного виробничого підприємства, розташованого на проспекті Ярославському у Кременчуці, що займається заправкою балонів ацетиленом. Про це близько 13-ї до поліції Кременчуцького райуправління повідомив черговий Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Поліція встановила, що відбувся розрив балона з легкозаймистим газом, що використовують при автогенному зварюванні та різанні металів. На момент події на території фірми знаходилося більше сотні балонів, половина з яких була заправлена ацетиленом.

Працівники ДСНС обстежили територію підприємства та забезпечили пожежну безпеку. На щастя серйозних наслідків вдалося уникнути. Незначні ушкодження отримала одна особа. Від госпіталізації людина відмовилася.

Правопорядок на місці події та безпеку громадян забезпечують працівники кременчуцької поліції. Причини та обставини розриву балона, що відбувся на території підприємства, з’ясовує слідчо-оперативна група.

Слідчими, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 270 Кримінального кодексу України – порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою заподіяно шкоду здоров’ю людей або майнову шкоду у великому розмірі. Тривають невідкладні слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
(За інформацією Кременчуцького райуправління поліції)