×

На Полтавщині поліція вилучила понад півсотні мішків з коноплями у жителя Миргородського району

Під час санкціонованого обшуку домогосподарства 46-річного мешканця однієї з тергромад Миргородщини дізнавачі та слідчі вилучили більше ніж півсотні мішків з сухими частинами конопель та мішок з подрібненим канабісом.

на полтавщині поліція вилучила понад півсотні мішків з коноплями у жителя миргородського району

Факт незаконного зберігання наркотичних засобів викрили оперативні працівники відділення поліції №1 (м Гадяч) Миргородського райвідділу спільно з дізнавачами територіального підрозділу та спеціалістами-криміналістами. 

Сергій Рекун, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Полтавщини, повідомив: «У процесі слідчих дій, проведених на території домогосподарства місцевого жителя, на горищі господарського приміщення поліцейські вилучили більше ніж 50 мішків із сухими стеблами й верхівками конопель, а також понад 5 кілограмів подрібненого «канабісу. Також під час санкціонованого обшуку вилучено обріз рушниці та набої до неї. Речові докази спрямовані на судову експертизу».

За процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури слідчі та дізнавачі територіального підрозділу поліції здійснюють досудове розслідування за статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, виготовлення і зберігання наркотичних засобів) та частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю). Триває комплекс слідчих та оперативних заходів, спрямованих на встановлення джерела походження зброї та мотивів її зберігання.

Відділ комунікації поліції Полтавщини (За матеріалами Миргородського райвідділу поліції)