×

На вулиці Докучаєва все було добре, доки комунальники не «навели» порядок

Про безгосподарність можновладців з коаліції Удовіченка й Шамоти ми вже писали чимало. Та щоразу виявляється, що таких «добрих» справ від полтавських чиновників хоч відбавляй. Так, торік комунальники замінили трубу біля будинку №1/7 на вулиці Докучаєва. Однак ця корисна справа мала погані наслідки. Адже після проведених робіт «завзяті» комунальники залишили повністю розритий двір та розбитий проїзд, який колись був покритий рівним щільним асфальтом.

Про цю неприємну ситуацію більш детально розповів мешканець будинку на Докучаєва,1/7, Ігор:

– Коли тільки починалися роботи, комунальники розкопали величезну яму вздовж усього нашого будинку. І це при тому, що покриття було якісним та могло витримати чимале навантаження. Адже під шарами асфальту лежали міцні бетонні плити. Полагодивши трубу, робітники, імовірно, щоб не мати зайвого клопоту, просто засипали імпровізований рів глиною і зверху притрусили щебенем. І в результаті з широкої, рівної проїзної дороги ми отримали глиняну стежку в півтора метра завширшки, яку для видимості присипали щебенем. Тим паче, що той прошарок щебеню постійно вилітає з-під коліс.

Не менш цікавить і доля бетонних плит, яких ніхто з моменту демонтажу так і не бачив. Навіть не хочу думати, куди їх могли подіти та до якого нового «діла» пристосували. Інші мешканці будинку розповідають, що їм «пощастило» більше за решту. Адже на диво замість ігнорування від міських чиновників полтавці побачили «рішучий» крок назустріч довірливому електорату – у двір цього будинку особисто приїхав заступник міського голови з питань ЖКГ з команди Удовіченка Олексій Чепурко й пообіцяв, що комунальники все приведуть до ладу.

Проте до цього часу ситуація не змінилася:

– Чепурко розказував, що це ми самі винні, що свого часу не пустили під будинок теплотрасу. Тоді ж казав, що кошти на ремонт закладемо на наступний рік, а поки слід набратися терпіння й почекати. І ось рік закінчується, а ми досі терпимо й на щось чекаємо, – каже Андрій, мешканець будинку на Докучаєва,1/7. – Улітку ще якось можна пересуватися двором, хоч і не без складнощів. Ми вже неодноразово зверталися до міської влади з нагадуванням про свою проблему. Шкодуємо, що все так вийшло. І розуміємо: якщо так безвідповідально робити свою справу, можливо, за неї взагалі не потрібно було братися.