×

Обережно, ями: полтавка, яка живе на Петлюри, 43-А, вночі не має ані сну, ані спокою

Важливе значення в житті людини має сон, від цього залежить наше самопочуття на наступний день, а з ним настрій і продуктивність праці. Проте завдяки безвідповідальному ставленню до своїх робочих обов’язків полтавських чиновників з коаліції Удовіченка й Шамоти чимало людей ночами не може заснути через гуркіт машин, які їдуть розбитими дорогами.

У такій ситуації опинилася і жителька вулиці Симона Петлюри Ірина Бутенко. Жінка скаржиться, що проблеми з проїзною частиною були на її вулиці тривалий час. Це додавало клопоту полтавським водіям, адже проїзна вулиця майже в центрі міста. Попри очевидність проблеми, на неї не звертали уваги, але зрештою все ж таки вирішили дорогу заасфальтувати:

– Я, звичайно, не фахівець у дорожній сфері, але навіть мені зрозуміло, що ремонт зробили неякісно та нашвидкуруч. Не встигли ми звикнутися з думкою, що тепер житимемо у відносному спокої та тиші, як вибоїна знову дала про себе знати. Причому провалилася так, що стало ще гірше. Усю ніч стоїть сильний гуркіт, що спати неможливо, а коли яка машина втрапить у неї на швидкості, то ще й щебінь розлітається навкруги. Той щебінь уже не раз влучав мені у шибки та підвіконня. З острахом чекаю, коли він їх понівечить, адже зайвих коштів проводити ремонт у мене просто немає. І, що найбільш неприємно, можновладцям на це байдуже.

Зверталася Ірина Бутенко і до міської ради, проте ніякої конкретної відповіді їй не надали:

– Ходила в міську раду, розповіла про свою проблему. Там мені сказали, що треба шукати підрядника, який зробив ремонт, і дізнатися, чи не закінчився термін гарантії. То мені самій цього підрядника ходити шукати? – ставить риторичне запитання полтавка.

«Ефективні» господарники з коаліції Удовіченка й Шамоти не так давно ділилися планами щодо розширення вулиці Симона Петлюри для проведення тролейбусної лінії. Та навряд чи для жителів цієї вулиці це гарна новина. Адже обіцяного від нинішніх можновладців, як кажуть у народі, три роки чекають. Тому, на жаль, найближчим часом ані Ірина Бутенко, ані інші жителі вулиці Симона Петлюри навряд чи дочекаються тиші вночі та ремонту проїзної частини.

Анна КУРІПКО