×

Обікрав магазин і підпалив приміщення

У ніч з 18 на 19 серпня в селі Заріг Оржицького району трапилася пожежа в місцевому кафе-магазині. Та, як з’ясували правоохоронці, горіло приміщення невипадково.

Працівники Оржицького відділення поліції встановили, що це справа рук 27-річного раніше судимого жителя району. Зламавши двері запасного входу, він проник до приміщення, де викрав спиртне і цигарки, прихопивши й «закуску». Після цього, аби приховати сліди злочину, підпалив приміщення.

За повідомленням Оржицького відділення поліції Полтавської області, сума завданих збитків та загальна кількість викраденого нині встановлюється. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу – карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років) та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років). Триває слідство.