×

Оголошено конкурс для дітей до 30-ої річниці Незалежності України

Задля популяризації парламентської просвіти серед дітей та молоді, підвищення рівня обізнаності школярами новітньої історії української незалежності та з нагоди 30-ої річниці Дня Незалежності України, Освітній центр Верховної Ради України у співпраці з міжнародним дитячим центром «Артек» проводить онлайн-конкурс відеоробіт на тему: «Незалежність моєї країни».

Діти від 9 до 12 років матимуть змогу позмагатися за право внести Прапор України до будинку Парламенту 24 серпня у день 30-ої річниці Незалежності України. У 1991 році цей Прапор до будинку вносили народні депутати України першого скликання.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити Google-форму (https://bit.ly/3zy83JN) та прикріпити до неї відеороботу, яка розкриває тему: «Незалежність моєї країни».

Особливістю є те, що учасники можуть у довільній формі та за допомогою будь-яких допоміжних матеріалів виразити свою думку.

Обов’язкові вимоги:

•      на відео має бути учасник, який бере участь у конкурсі;

•      загальна тривалість відео — до 60 секунд, розмір — не більше 200 МБ;

•      формат зйомки – горизонтальний, мова – українська;

•      відео має бути знято при денному чи студійному світлі;

•      аудіосупровід має бути чітким, без шумових перешкод. 

Прийом конкурсних робіт триватиме до 18:00 9 серпня. Переможців визначить спеціально створена конкурсна комісія, результати буде оголошено 15 серпня на Facebook-сторінці Освітнього центру Верховної Ради України (https://www.facebook.com/educationcenterofVRU/).