×

Поліція встановлює обставини трьох ДТП, в яких четверо осіб травмовано

Дорожньо-транспортні пригоди сталися 8-го серпня на Лубенщині, Чутівщині та Полтаві. За всіма фактами поліція проводить слідчі дії.

У селі Михнівці Лубенського району по вулиці Миру 8-го серпня, близько 00:50 години, водій мотоцикла «ZONGSHEN», 1999 року народження, допустив наїзд на пішохода, 1976 року народження.У результаті ДТП водій мотоцикла та пішохід з тілесними ушкодженнями доставлені до місцевої лікарні.

Цього ж дня, близько 13-ї години, на 358 км автодороги Київ-Харків, мотоцикл “Ямаха”, під керуванням водія, 1986 року народження, зіткнувся з велосипедисткою, 1972 року народження. Унаслідок ДТП жінка з тілесними ушкодженнями доставлена до лікарні.

Інша ДТП сталася близько 17-ї години на 373 км автодороги Київ-Харків, поблизу села Зеленківка, Чутівської громади. Попередньо відомо, що водій автомобіля “ВАЗ”, 1991 року народження, зіткнувся з автомобілем “Renault Fluence”, під керуванням водія, 1990 року народження, та з автомобілем “Volkswagen Caddy”, під керуванням водія, 1972 року народження. У наслідок ДТП водій “ВАЗ” отримав тілесні ушкодження.


За даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліції встановлює обставини ДТП.

Відділ комунікації поліції Полтавської області