×

Полтавщина волейбольна

На спортивній базі Полтавського національного педагогічного університету ім.В.Г.Короленка відбулися фінальні змагання гімназіади Полтавщини з волейболу серед дівчат 2003–2004 років народження. Вісім кращих команд області – пере- можці зональних змагань – виборювали першість, серед них представниці Полтави, Лохвицького, Глобинського, Оржицького, Чутівського, Новосанжарського, Лубенського та Шишацького районів.

Неймовірний шквал емоцій, переживань, жаги до перемоги, потужну підтримку уболівальників – це все можна було побачити протягом змагальних днів. За результатами зіграних матчів перемогу отримала команда Полтави, срібними призерами стали дівчата Шишацько- го району (Яреськи), а третю сходинку виборола команда Лохвицького району. Переможців та призерів нагородили кубками та грамотами від Полтавського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

У Решетилівці відбулися фінальні змагання чемпіонату Територіальної організації ГО ВФСТ «Колос» у Полтавській області з волейболу серед чоловіків. Чудові умови спортивних зал сприяли гравцям продемонструвати свою майстерність. У грі за третє місце господарі в запеклій боротьбі поступилися своїм опонентам з Гадяцького району з рахунком 1:2. У фінальній грі за звання чемпіона зустрілися давні суперники – команди із Глобинського і Полтавського районів. Гра була видовищною, рівною, але в кінці кожної партії кращий вигляд мали аматори Полтавського ра- йону. Вони і здобули звання чемпіонів