Сирні палички прекрасні у всьому – адже їх можна подавати в якості закуски з будь-якого приводу. Це смачне частування ніколи не залишиться не поміченим з тієї причини, що вона, як божевільна смачне.
- Сирні палички за 15 хвилин

Складові:
- Сіль;
- Борошно;
- Вода (окріп) – 6 ст. л.;
- Молоко – 6 ст. л.;
- Сир твердий – 2 ст. л.
Як приготувати:
- У холодну молоко додай кип’яченої води, сіль. Поступово введи борошно.
- Замісити туге тісто.
- До тесту додай 2 ст. л. з гіркою тертого сиру.
- Добре перемішати тісто.
- Розкачай тісто (тонший) в прямокутник і розріж на смужки.
- Посмаж в маслі на середньому вогні з 2-х сторін.
- Рисові сирні палички

Інгредієнти:
- Рис – 100 г
- Яйце куряче – 2 шт
- Борошно пшеничне / Борошно (+ на обсипання) – 4 ст. л.
- Приправа
- Чорний перець
- Вода – 1 ст. л.
- Сухарі панірувальні / Панірування – 150 г
- Масло рослинне (для смаження)
- Сир голландський – 100 г
Як приготувати:
- Рис звари до готовності і остудити до кімнатної температури.
- Додай 1 ціле яйце і жовток від другого яйця, ваші улюблені приправи.
- Всип борошно, гарненько перемішати.
- Сир наріж довгими брусочками
- Злегка присипаючи борошном, формуємо з тіста спочатку корж, поклажі сир, надай форму палички.
- Білок, що змішай з водою. Рисову паличку спочатку вмочи в суміш білка і води, потім обваляй в борошні, знову вмочи в білок і паніруй в сухарях
- Обсмажуй у фритюрі до золотистого кольору. Виклади на серветку, щоб скло зайве масло.
- Сирні палички з листкового тіста

Складові:
- Тісто листкове – 450 г;
- Сир твердий (можна плавлений) – 100 г;
- Яйце куряче – 1 шт;
- Кунжут – 1 ст. л.;
- Масло рослинне (для змащування форми) – 1 ст. л.
Як приготувати:
- Приготуй продукти, пергамент і лист для випічки. Лист змасти олією і вистелити пергаментом.
- Листкове тісто добре розморозимо.
- За допомогою вилки збий сире куряче яйце. Тісто розгорни. Добре змасти збитим яйцем розкатаний пласт листкового тіста.
- Наріжемо тісто смужками, товщина яких не повинна перевищувати 1 сантиметр. Посип смужки кунжутом.
- Скрути спіральками і виклади на деко. Посип натертим на дрібній тертці сиром.
- Постав їх в розігріту до 220 градусів духовку і випікати приблизно 10 хвилин, до появи рум’яної скоринки.
- Готові палички дістань з духовки, дай їм трохи охолонути і подавай до пива, чаю або ж до кави.
- Сирні палички з кунжутом

Складові:
- Сир твердий – 250 г;
- Яйце куряче – 1 шт;
- Кунжут – 3 ст. л.;
- Масло вершкове – 50 г;
- Молоко – 50 мл;
- Борошно пшеничне / Борошно – 300 г;
- Жовток яєчний (для обмазки) – 1 шт.
Як приготувати:
- Пыдготуй інгредієнти.
- Насіння кунжуту обсмаж.
- Сир натри на дрібній тертці. Яйце збий.
- До збитого яйцю даси молоко.
- Додай натертий сир, вершкове масло (м’яке);
- У три прийоми поклади порціями борошно, перемішати.
- Виклади тісто на посипану борошном поверхню. За допомогою качалки розкачай тісто.
- Щедро посип поверхню тесту кунжутом, прокатати качалкою. Яєчний жовток збий, повапниш їм поверхню.
- Тісто наріж на смужки, викладі на деко, випікати при t 180 градусів 20 хвилин.
- Сирні палички на сметані

Складові:
- Борошно пшеничне / Борошно (для тіста) – 300 г
- Жовток яєчний (для тіста) – 1 шт
- Масло вершкове (для тіста (маргарин)) – 130 г
- Сир твердий (для тіста) – 100 г
- Дріжджі (для тіста) – 20 г
- Молоко (для тіста) – 50 мл
- Сметана (для тіста) – 2 ст. л.
- Сіль (для тіста (дрібка)
- Сир твердий (для присипки) – 100 г
Як приготувати:
- Масло порубати ножем в дрібну крихту, окремо в невеликій кількості теплого молока розведіть дріжджі.
- Потім масло розітри з борошном до однорідної маси
- Додай до цієї маси сир, жовток, розведені в молоці дріжджі, сіль і сметану. замісити тісто
- Сформуй кульку. Залиш його на 1 годину.
- Відірви від тесту невеликі шматочки і формуй кульки, а потім і палички (довжиною близько 10 см). Виклади їх на деко, (можна змастити жовтком) посипаємо кмином, коріандром і випікати при температурі 180 градусів 10 15 хвилин.