×

Пирятинці відзначили День міста

Незважаючи на дощову погоду, святкування Дня міста відбувалося за анонсованим планом. Щоправда, заходи проходили всередині приміщення культурно-громадського центру. У фойє заклади освіти облаштували виставку квітів, поруч діяла фотозона. Також всі охочі могли помилуватися картинами, на яких зображені історичні будівлі Пирятина. Більшість з них увійшли в буклет “Поза часом”. Все супроводжувалося музикою інструментального ансамблю Школи мистецтв та Пирятинського культурно-громадського центру.

Пирятинська молодіжна рада разом із представницею поліції та всіма бажаючими згадували правила дорожнього руху та звернули особливу увагу на світлоповертальні маячки. Герої мультфільму – фіксики допомагали пирятинцям виготовити флікери, причепивши потім їх на верхній одяг або сумки. Вони допоможуть водіям розпізнавати пішохода у темну пору доби. Крім цього, члени Молодіжної ради з присутніми на заході провели танцювальний флешмоб.

Всі охочі пригощалися запашними пряниками, які приготували для гостей свята заклади освіти.

Надворі працювала зона вуличної їжі „Пирятин фуд-фест“, де пирятинці ласували шашликами, шаурмою, смаженою картоплею та іншими подібними смаколиками.

Урочисті заходи та концентру програму також довелося проводити в актовому залі культурно-громадського центру. Грошовими сертифікатами та подарунками нагородили стипендіатів Пирятинської міської ради – учнів шкіл, які мають видатні досягнення у навчанні,або спорті. Відзнаками Пирятинської міської ради були нагороджені кращі представники самих різних професій та сфер діяльності у номінації „Гордість міста“.

Також, традиційно відзначено дипломами за перше місце та цінними призами переможців конкурсу „Найкращий будинок та благоустрій території“.

Концертну програму розпочав Заслужений ансамбль пісні й танцю України “Лтава” імені В.Міщенка. Любителі самодіяльного мистецтва та полтавського фольклору мали нагоду насолодитися творами у виконанні ансамблю.

Неймовірний драйв подарував пирятинцям концерт Віктора Романченка. Віктор став відомим на всю Україну завдяки перемозі у другому сезоні шоу „X-Фактор“ у 2010 році. У суперфіналі він переміг Олега Кензова. Романченко отримав звання найкращого вокаліста країни. У  2012 році артист виступав на одній сцені з легендарним гуртом «Queen» та Адамом Ламбертом. Був запрошений до виступу на концерти Елтона Джона та гурту «Queen» у Києві 30 червня як співвиконавець.

Святкування продовжилося вже надворі на дискотеці від запального MASTER DJ.

Отже, незважаючи на погодні корективи, пирятинці мали можливість наповну відсвяткувати день народження рідного міста!

За інформацією Пирятинської міської територіальної громади