×

ПИТАННЯ ПОСТАЧАННЯ ОПАЛЕННЯ ДО БУДИНКІВ 109-ГО МІКРОРАЙОНУ ПОРУШИЛИ НА БРИФІНГУ В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Заступник голови Полтавської облдержадміністрації Євген Греков на брифінгу 17 вересня порушив питання забезпечення теплопостачанням жителів 109-го мікрорайону Полтави.

«Ситуація з опаленням 109-го мікрорайону перебуває на постійному контролі голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова. Саме після виїзду на місце, після кількох нарад із представниками Полтавської міської ради та Міністерства розвитку громад та територій проблемне питання зрушило з місця, – розповів Євген Греков. – Ще раз наголошу, що постачання опалення до будинків цього мікрорайону – зона відповідальності місцевої влади, ми можемо координувати¸ контролювати хід виконання робіт. Сьогодні відзвітували Полтавська міська рада та ТОВ «Полтаватепло», що в котельні вже монтується котел, потім буде обв’язка труб та монтаж насосів».

Євген Греков наголосив, що дуже важливо, щоб міська влада спільно з ТОВ «Полтаватепло» оптимізували терміни обстеження ремонту мереж і не затягували з укладенням договору оренди газової мережі. Має бути чіткий план із введення цієї котельні в експлуатацію й забезпечення своєчасного старту опалювального сезону.

«Полтаватеплоенерго» паралельно готує реконструкцію котельні на вулиці Квітучій у Полтаві на опалювальний сезон 2022/23 років і в наступному опалювальному сезоні забере теплопостачання споживачів 109-го мікрорайону на себе. Оголошений тендер на проведення робіт.