×

Розбійний напад на підприємців з Полтавщини: всю поліцію Одещини підняли на ноги

Фото з камери спостереження, на якому видно
темно-синій “Мерседес” злочинців.

Подія сталася учора близько шостої години вечора на 24 км автошляху «Київ-Одеса». Автомобіль підприємців, що їхали на промтоварний ринок по товар, зупинився біля кафе на під’їзді до Одеси. У цей час група невідомих осіб у камуфляжній формі та балаклавах розпилили на людей балончик з невідомою речовиною, заволоділи сумками з грошима у сумі більше 12 мільйонів гривень і втекли з місця події на своєму автомобілі .

В області було задіяно плани “Перехоплення” і “Сирена”, однак, судячи з мовчання поліції, результатів вони поки що не дали. Наразі досудове слідство за фактом розбою триває. Вживаються заходи по встановленню та затриманню осіб, які причетні до цього злочину. 

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України.

З неофіційних джерел стало відомо, що троє полтавських бізнесменів дорогою на ринок “7-й кілометр” на під”їзді до Одеси зупинилися в с. Алтестово пообідати в місцевому кафе “Родничок”. Тут на них і напала трійця грабіжників, які підрулили на мікроавтобусі і під загрозою зброї змусили потерпілих віддати гроші. Є підозра, що злочинці не лише знали про плани полтавців і наявність у них крупної суми нотівкою, але й “вели” їх ще з самої Полтави.