×

Розважайся свідомо:полтавців запрошують відзначити Геловін у форматі «еко»

Майже за тиждень у всьому світі відзначатиметься найпопулярніше свято осені – Геловін. Тож уже зараз варто подбати про веселе дозвілля у найстрашнішу ніч року. Саме тому, до свята Всіх святих ГО «Еколтава» анонсувала креативний захід – ЕкоГеловін, адже навіть під час свята учасники організації не забувають про збереження довкілля. А отже на «зеленій» вечірці заплановано тематичну та змістовну програму, яка не гарантовано запам’ятається надовго.

За словами організаторів, такий захід покликаний привернути увагу до проблем довкілля та об’єднати небайдужих полтавців

– Своєю ініціативою ми плануємо зруйнувати стереотипи про похмуру осінь та традиційну вечірку за усіма канонами. На святі учасники дізнаються як одна людина здатна змінити світ та як саме можна допомогти планеті. Окрім цього, звісно будуть веселощі та цікаві активності, тож нудьгувати буде просто ніколи.

Ековечірка відбудеться 31 жовтня, о 18:00 за адресою вул. Чорновола, 12, ТЦ Олімп, 2 поверх, Grass Coworking. Святкова програма заходу передбачає:

  • Конкурс костюмів на тему екологічних жахів із врученням екоподарунків переможцям;
  • Тематична фотозона;
  • Інформаційні осередки з лайфхаками «швидкої допомоги» довкіллю;
  • Інтерактивні обговорення із екоактивістами;
  • Гра в екологічну мафію.

Крім того, на кожного відвідувача чекатимуть тепла, дружня та позитивна атмосфера вечірки, смаколики, green drinks та нові друзі.

РЕЄСТРАЦІЯ ТУТ: https://forms.gle/dzu23breJcY1PmAC8

Грим та костюм обов’язкові!