×

Стартувала реєстрація до бескоштовного мовного табору на 2020 рік

П’ятий рік поспіль «GoGlobal» проводить всеукраїнський масштабний проєкт. У рамках цієї програми кожна школа-учасниця зможе організувати у себе літній мовний табір з іноземними волонтерами.

Реєстрація офіційно розпочалася у понеділок, 18 листопада. Для того, щоб взяти участь у проєкті, усім охочим потрібно заповнити реєстраційну форму. Відбір учасників відбуватиметься за двома критеріями: мотивація та якість заповненої анкети. 

Програма розрахована на дітей віком від 8-ми до 15-ти років. У таборі вони зможуть вивчати англійську, німецьку або французьку мову на вибір. Організатори говорять, що захід зорієнтований на розвиток лідерства, креативності та критичного мислення.

Усього 1 лютого відберуть 500 шкіл-учасниць, учні яких зможуть попрактикувати свою іноземну мову. Для учителів також буде бонус у вигляді новітніх методичних матеріалів та додаткового досвіду у спілкуванні з носіями мови. Детальну інформацію щодо участі можна дізнатися на офіційній сторінці організаторів.

У 2019 році серед шкіл-учасниць були 17 навчальних закладів Полтавщини. За інформацією управління освіти, наприклад, до Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №34 у минулому році завітала жителька Лос-Анджелеса, яка має українське походження, Francesca O’Hern.

«GoCamp» був ініційований «GoGlobal» разом із Міністерством освіти і науки. За п’ять років до проєкту долучилися понад 1600 шкіл, а це більше 160 тисяч дітей з усієї України.