×

Суд задовольнив позов Олександра Носа щодо поновлення на посаді директора КП “Полтава-Сервіс”

Октябрський районний суд задовольнив позов Олександра Носа до міських Комунального підприємства «Полтава-сервіс» та Управління адміністративних послуг про визнання незаконним, скасування наказів, поновлення на роботі та стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу. Таке рішення було прийняте сьогодні, 27 лютого.

Від так, судом вирішено Олександра Носа поновити на посаді директора КП «Полтава-сервіс» з дати звільнення – з 15 листопада 2019 року.

– Не зважаючи на шалений тиск команди Удовіченка, а я нагадаю, що син його очолює Адміністративний суд у місті Полтава, я сьогодні виграв справу, з якою позивався до Полтавської міської ради і до КП «Полтава-сервіс» стосовно мого незаконного звільнення. Суд задовольнив мої позивні вимоги у повному обсязі. Далі – я буду поновлюватись на посаді,  прокоментував Олександр Нос.

Разом з тим, «Полтава-сервіс» має виплатити позивачу середній заробіток за час вимушеного прогулу в розмірі 105581,97 гривень.

Дане рішення може бути оскаржене на підставі ч.1 ст.354 ЦПК України протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення. Повний текст судового рішення буде складено 3 березня 2020 року.

Отримати коментар від пресслужби Полтавської міської ради стосовно того, чи оскаржуватимуть це рішення, наразі нам не вдалося.