×

У Кременчуці працівники поліції охорони розшукали 9-ти річну дівчинку

Інформація про зниклу 9-ти річну місцеву дівчинку надійшла на лінію «102» опівдні 05 лютого. Оператор невідкладно направив на місце події найближчі  наряди поліції. 


Зі слів матері, яка звернулася до правоохоронців, дитина пішла на вулицю гратися з подругою. Невдовзі жінка звернула увагу на те, що  її подружка  вже  повернулась додому, тож зателефонувала дочці на мобільний телефон. Однак той не відповідав, що викликало значну тривогу у матері, і вона, не мешкаючи, звернулась про допомогу до правоохоронців. 
На розшук дитини були орієнтовані всі наряди поліції. Поліцейські охорони, які прибули першими на місце події, за  зовнішнім описом розпочали пошук та незабаром під час відпрацювання території знайшли  малу «мандрівницю».  

Помітивши дитину схожу за прикметами поліцейські зупинилися і вже під час спілкування вона повідомила, що посварилася з подружкою та направилася в бік свого будинку. Зв’язатися з мамою не мала змоги, оскільки розрядився  мобільний телефон. 
Впевнившись, що дівчинка саме та, яку розшукують, працівники наряду реагування поліції охорони передали її слідчо-оперативній групі Кременчуцького відділу поліції для з’ясування всіх обставин та передачі матері.