×

У справі про стрілянину на вулиці Небесної Сотні «виплив» поліцейський

Нагадаємо, подія сталася позавчора у період з 21-ї до 22-ї вечора, біля одного із житлових будинків по вулиці Небесної Сотні у Полтаві. Двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння причепилися тут до жінки, а потім завдали тілесних ушкоджень кільком громадянам. Зрештою чоловікові потерпілої довелося навіть застосувати зброю –зробити попереджувальний постріл з травматичного пістолета.

За даним фактом відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Тим часом зясувалося, що один із учасників конфлікту – працівник батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Полтава». У зв’язку з цим, матеріали досудового розслідування за підслідністю будуть скеровані до Теруправління Державного бюро розслідувань для проведення подальших процесуальних дій.

За наказом керівника Головного управління поліції області Андрія Замахіна було ініційоване службове розслідування. За його результатами, наказом Головного управління Національної поліції в Полтавській області сержанта поліції сьогодні звільнено зі служби в поліції.