×

У жовтні цього року Мінветеранів інтегрує посвідчення УБД в «Дію»

У жовтні цього року Мінветеранів інтегрує посвідчення УБД в «Дію».Про це повідомив заступник Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Володимир Левчук під час зустрічі Veteran Public Talk, що відбулася у київському ветеранському просторі Veteran Hub.

«Після запуску державного реєстру ветеранів ми плануємо у жовтні презентувати посвідчення учасника бойових дій в онлайн-сервісі державних послуг «Дія». Крім того, в додатку будуть не тільки посвідчення учасника бойових дій, а всіх категорій, якими ми опікуємося. Це буде початком і інструментом для подальших сервісів. Також зараз Мінветеранів розробляє концепцію і пропрацьоває реалізацію пільгового електронного квитка, який буде реалізований за допомогою сервісу «Дія», – розповів Володимир Левчук.

Крім того, він зазначив, що Мінветеранів працює над запуском онлайн-платформи підтримки ветеранської підприємницької ініціативи G2VEI (Government to Veterans Entrepreneurial Initiatives), яка надасть захисникам України рівні можливості, незалежно від географії проживання, для започаткування власного бізнесу.

«Ми хочемо об’єднати низку онлайн-платформ, які наразі створені, щоб максимально розширити аудиторію для доступу до цих сервісів. Тут будуть зібрані всі інструменти державної підтримки і тому числі й в регіонах, а також від міжнародних організацій», – наголосив заступник Міністра.