×

В м. Карлівка внаслідок ДТП загунов водій

До відділення №3 (м. Карлівка) Полтавського районного управління поліції 9 жовтня, близько 15:20  години, надійшло повідомлення від медиків про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась на перехресті вулиці Короленка та провулка Довгалівського.

За попередньою інформацією, відбулось зіткнення між автомобілем ВАЗ 2106, під керуванням 50-річного місцевого жителя, та мікроавтобусом Peugeot, під керуванням 32-річного полтавця. 

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримав водій ВАЗа, якого із місця події госпіталізували медики. Нажаль, водій легковика помер у лікарні.

За даним фактом слідчим поліції, за процесуального керівництва Карлівського відділу Решетилівської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки  дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування триває.

Відділ комунікації Полтавщини (За інформацією Полтавського районного управління поліції)на полтавщині поліція встановлює обставини дтп, в якій загинув водій