×

В Полтаві чоловік здійснив кілька пострілів зі зброї та поранив перехожого

На Полтавщині під час проведення поліцейської спецоперації затримано особу, яка підозрюється у вчиненні в обласному центрі кримінального правопорушення із застосуванням зброї.

Автомобіль, на якому фігурант, 1987 року народження, зник з місця події, встановили та затримали у Кременчуці працівники батальйону поліції особливого призначення спільно з оперативниками та слідчими. У салоні автомобіля, крім правопорушника, перебувала жінка, 1996 року народження. Ймовірно саме цю жінку він змусив сісти в транспортний засіб у Полтаві.

Також попередньо встановлено, що чоловік, який здійснив кілька пострілів зі зброї в центральній частині Полтави, поранив місцевого перехожого, 1990 року народження. На часі постраждалому надається необхідна медична допомога.

За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) та ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 22 вересня, близько 12:00, до поліції надійшла інформація від місцевої жительки, що у Полтаві, на вулиці Симона Петлюри, неподалік зупинки громадського транспорту, невідомий чоловік здійснив кілька пострілів з невідомої зброї, після чого нібито змусив жінку сісти в автомобіль та поїхав у невідомому напрямку.

Відділ комунікації поліції Полтавщини