×

Ветерани можуть пройти безплатний курс англійської з носіями мови

Американська Фундація “People of Ukraine” спільно з Українським ветеранським фондом Мінветеранів запускає набір на курси вивчення англійської мови для ветеранів та ветеранок. 

Курси адаптовані під рівень володіння мовою та спеціальні потреби ветеранів. До прикладу, навчатися можуть ті захисники та захисниці, які втратили зір, адже додатково  розроблено програми для читання аудіо. Окрім того, курси проходитимуть онлайн, тому долучитися можуть ті, хто отримав поранення та перебуває на реабілітації. 

“Навчальна програма триває 3 місяці. Уроки проходитимуть ввечері, двічі на тиждень, тривалістю 45 хвилин. Викладатимуть курс кваліфіковані американські вчителі з багаторічним досвідом роботи в американських школах. Навчання проходить в режимі онлайн за допомогою програми відеоконференцій “Zoom””, — розповідає Тетяна Шей, очільниця фундації “People of Ukraine”.

Навчання є безплатним, а по завершенню курсів учасники отримають відповідні сертифікати.

“Зараз ветеранам може бути складно концентруватися на навчанні. Проте варто знайти особисту мотивацію, яка допоможе пройти курс. Адже здобуваючи нові, ми підсилюємо власні спроможності та розширюємо горизонти можливостей. А це дуже важливо для кращого життя у післявоєнній реальності”, — каже Наталія Калмикова, виконавча директорка Українського ветеранського фонду. 

Навчання стартує 25 квітня 2023 року. Зареєструватися можна протягом 25 березня — 15 квітня 2023. Кількість місць обмежена.

Як подати заявку:
➢ Надішліть імейл на: People.of.Ukraine@verizon.net
➢ Вкажіть своє повне ім’я
➢ Контактну інформацію, телефон, імейл
➢ Розкажіть про свою військову службу
➢ Додайте свою копію УБД та фотографію
➢ Напишіть про свої навички та минулий досвід навчання / використання англійської
мови.

Після реєстрації будуть учасників поділять на дві групи: початківці та просунуті. Кількість місць обмежена.