×

Водія-наркомана, який кермував маршруткою, затримали у Полтаві на вулиці Сакко

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 76747556-1269119809957483-1111411311410937856-o.jpg

Близько 18- ї години, патрулюючи вулицю Сакко, екіпаж патрульної поліції зупинив автобус “Рута”, водій якого порушував Правила дорожнього руху. Під час перевірки виявилося, що водій має явні ознаки наркотичного сп’яніння. Більше того: не було у чоловіка і відповідних документів на право керування даним транспортним засобом. І це при тому, що він працював на маршруті і перевозив людей, які були в салоні і на момент зупинки.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу narko-1.jpg

Як повідомили у патрульній поліції, від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому законом порядку чоловік категорично відмовився. Це не звільнило його від відповідальності — на водія склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом). У керманича також вилучено посвідчення водія, патрульні відсторонили його від керування.

Про який саме маршрут йдеться, у патрульній поліції не повідомляють, але це доволі легко з’ясувати, адже вулицею Сакко курсує не так багато маршруток. Це маршрут № 29 (Вул. Героїв Сталінграда – Дублянщина), № 34 (Горбанівка – Затурино), № 61 (Вакуленці – вул. Героїв Сталінграда) та № 62 (Вакуленці — вул. Героїв Сталінграда ч/з Половки).

Цікаво, що напередодні один із керівників автотранспортного підприємства, яке займається пасажирськими перевезеннями у місті, нарікав на те, що у Полтаві все важче і важче знайти кваліфікованого водія, оскільки чимало з них виїхали на заробітки до тієї ж Польщі чи деінде.