×

Волонтерський центр адаптації ВПО у Полтаві запрошує працедавців міста до співпраці

Головним завданням центру адаптації ВПО є не просто допомогти внутрішньо переміщеним особам, а максимально залучити їх до життя міста та області. У цьому питанні вагомим фактором є працевлаштування. Важливо усвідомлювати цінність ВПО, адже це нові фахівці, робочі руки, які готові показати свої вміння та поділитися досвідом.

Центр адаптації вже співпрацює з понад 60 роботодавцями Полтави, для яких змогли знайти відповідальних працівників. Серед таких компаній: «Аврора», «KONSORT», мережа АЗК «ОККО», «Епіцентр», кондитерська фабрика «Домінік» та інші. Цей список постійно оновлюється, оскільки організації та керівники компаній постійно звертаються для того, щоб взяти на роботу внутрішньо переміщену особу.

Перевагою такої співпраці є попередня співбесіда та анкетування кандидатів. Команда рекрутерів та Hr-фахівців ретельно відбирає кожну анкету та резюме, лише потім надає кандидату вакансію відповідно запиту, досвіду та навичок. 

Рекрутери активно комунікують з працедавцями. Спочатку детально вивчають вакансію і лише потім надають кандидатів, які найкраще підходять на посаду. Таким чином вже десятки переселенців успішно працевлаштувалися.

Якщо для вашої організації потрібні співробітники, телефонуйте: +38 (066) 870 72 47

Проєкт реалізовується за підтримки посольства Канади в Україні