×

Змістовне та корисне дозвілля – у дитячо-юнацьких клубах за місцем проживання

Заклад позашкільної освіти «Полтавський міський центр
дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» Полтавської міської ради гостинно запрошує дітей та підлітків віком від 5 до 17 років долучитися до безплатних занять в арт-студіях та творчих об’єднаннях закладу.

Ми докладаємо максимум зусиль, щоб створити сприятливі умови для змістовного відпочинку та дозвілля, розвитку творчих здібностей і забезпечення фізичної активності дітей та підлітків у позаурочний і канікулярний час.

У роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання педагоги-організатори закладу використовують найрізноманітніші форми роботи.

Щоб кожен день вихованців наповнити цікавим змістом, новими враженнями та корисними вміннями, робота з дітьми здійснюється за такими напрямками:
• художньо-естетичний (конкурси, фестивалі, виставки, літературні вітальні);
• декоративно-прикладний (робота в артстудіях з образотворчого мистецтва, проведення майстер-класів, творчих майстерень, опанування технік декоративно-прикладного мистецтва);
• спортивно-оздоровчий (турніри та тренування з міні-футболу, настільних ігор та настільного тенісу, загальна фізична підготовка, кросфіт тощо);
• дозвіллєво-розважальний (організація та проведення ігрових, пізнавальних, спортивних, розважальних та інтерактивних програм, конкурсів, тематичних вечірок та тімбілдінгу).

Педагоги-організатори натхненно працюють над тим, щоб дозвілля наших вихованців було змістовним та корисним. Важливо, щоб час,
проведений у стінах дитячо-юнацьких клубів, запам’ятався та з часом зігрівав приємними спогадами. Завдяки професіоналізму педагогів-організаторів діти щодня опановують нові техніки, розвивають творчість та фантазію, а ще емоційно розвантажуються.

Особливий період для всіх нас – це канікулярний час, і шкільні зимові канікули вже не за горами.

Канікули у ДЮКах для дітей та підлітків – це не просто відпочинок від уроків, це позитивні емоції, гарний настрій, «живе» спілкування у колі друзів, а ще приємні спогади та безцінний досвід у опануванні знань, умінь та навичок.

Канікули в ДЮКах – це завжди незабутні моменти, дивовижні пригоди, море позитиву та приємних вражень. Завдяки педагогам-організаторам дозвілля вихованців насичене, змістовне та феєричне.
Тож пропонуємо всім, хто ще не з нами, приєднуватися до нашої дружної «родини» ПМЦ ДЮК. Осередки закладу завжди гостинно відчиняють двері для кожного вихованця. Чекаємо вас за адресами:
ДЮК «Ровесник», вул. Котляревського, 24;
ДЮК «Юний друг», вул. Грабчака, 13;
ДЮК «Олімпієць», вул. Київське шосе, 72;
ДЮК «Промінь», вул. Г.Сталінграда, 11;
ДЮК «Товариш», вул. Великотирновська, 29/2;
ДЮК «Фантазія», вул. Баленка, 18;
ДЮК «Олімп», вул. Зіньківська, 36-А;
Центр дитячої творчості (адміністративна будівля), вул. Дослідна, 4-А;
«Вогник», вул. Саші Путрі, 4 (с. Яківці);
«Юний патріот», пров. Рибальський, 14;
«Веселка», вул. Лисенка, 17 (с. Червоний Шлях).
Наші контакти: (0532) 53-42-14, www. pmcduk.com.ua або https://www.facebook.com/groups/883243358527166


Адміністрація ПМЦ ДЮК за місцем проживання